Bij aankoop van een shirt, sweater of box doe je niet alleen jezelf een plezier, je schenkt ook een shirt aan een Mini Milkshake gast (mensen met een beperking).

PRE-ORDER NU EN ONTVANG JE BESTELLING TUSSEN 17 EN 31 JULI 2020

Wie is de initiatiefnemer achter deze actie?

For All Who Love Foundation is initiatiefnemer in samenwerking met organisatiebureau D.O.L.HOUSE.
For All Who Love Foundation: “In deze tijd waarin maatschappelijk belang, empathie en relativeren centraal staan proberen we het geven aan anderen uit een andere minderheidsdoelgroep te versterken”. www.forallwholove.com
D.O.L. HOUSE: “D.O.L.HOUSE is zelf geen goed doel of een non-profit organisatie. Wij zijn een Social Enterprise, wij leveren een product of dienst maar het hoofddoel is om in samenwerking met de FAWL foundation maatschappelijke impact te creëren.” www.dolhouse.nl

Leuk dat ik iemand anders verras met een t-shirt, maar wat is Mini Milkshake eigenlijk? En wie zijn haar bezoekers?
Mini Milkshake is een jaarlijks terugkerend event wat al vijf jaar wordt gehouden op de dag voor Milkshake festival Amsterdam. Jaarlijks ontvangen we hier duizend mensen met een beperking en werken we samen met vrijwilligers om hun een onvergetelijke festival dag te bezorgen.  www.Forallwholove.com

Wanneer en hoe ontvangen de mensen met een beperking een T-shirt?
For All Who Love Foundation werkt al vijf jaar met diverse zorginstellingen waaronder Cordaan & Philadelphia. Wij zorgen er voor dat de T-shirts bij deze zorginstellingen tussen 20 en 24 juli 2020 worden bezorgd.

Even over de dragqueens… die support ik supergraag!
Laat je pakket bezorgen door een van Drag Queens, zij bezorgen de pakketten op afspraak in Amsterdam, Utrecht & Rotterdam. Verras iemand of jezelf met een bezoek van de posse van Miss Lady Galore, Envy Peru’s Mermaid Mansion of The House of Madame Madness, en laat een live telegram overbrengen door een van de prachtige paradijsvogels.  100% van de opbrengst komt direct ten goede aan de performer.

Een extra glamourous en persoonlijk bezorg moment én je ondersteund direct de hardgeraakte entertainers.

Wanneer ontvang ik mijn pakket?
Vanaf 22 mei 2020 kan je je de producten bestellen via onze webshop. De producten worden tussen 17 en 31 juli geleverd. Enkele dagen va tevoren ontvang je een email over de exacte leverdatum.

Worden de producten in binnen- en buitenland bezorgd?
De boxen en kleding van For All Who Love is verkrijgbaar in heel Nederland, met uitzondering van de wadden. De boxen worden door een koerier bij je thuis bezorgt de kosten hiervoor bedragen € 7,50. Het T-shirt wordt per post verstuurd de kosten hiervoor bedragen € 4,95 hiervoor ontvangt u een track and code. Mocht je je pakket in het buitenland willen ontvangen, mail ons dan, via dolly@dolhouse.nl.

Waar en wanneer kan ik mijn pakket(ten) ophalen?
Wij vinden duurzaamheid belangrijk dus ben je in de gelegenheid je pakket op te halen bij ons op kantoor, Pazzanistraat 11 te Amsterdam (Westerpark), graag! We laten je per mail weten wanneer de pakketten klaar staan om opgehaald te worden, dit kan vanaf 17 juli 2020.

Hoe kan ik mijn bestelling ruilen of retourneren?
Ben je toch niet helemaal tevreden met jouw aankoop, mag je de gekochte items binnen 14 dagen na leveringsdatum ruilen of retourneren. Na deze periode is je aankoop niet meer te retourneren of te ruilen. Om een aankoop te retourneren, stuur je een email naar dolly@dolhouse.nl.

Een retour moet voldoen aan de volgende criteria:

  • Retouren moeten worden geretourneerd binnen 14 dagen na ontvangst.
  • Geretourneerde producten worden alleen geaccepteerd als ze onaangebroken en mogelijk, nog verpakt in originele verpakking zitten.
  • De verzorgingsproducten mogen alleen onaangebroken geretourneerd worden.
  • De klant is verantwoordelijk voor het risico van levering.
  • Onvolledige retouren worden niet geaccepteerd.
  • Als de ruil en retour condities niet voldoen aan de criteria, heeft D.O.L. HOUSE het recht om de order terug te sturen naar de ontvanger, en de ontvanger verantwoordelijk te stellen voor de verzendkosten.

De For All Who Love Foundation zet zich in voor mensen die door de rest van de samenleving als ‘anders dan het ideaal’ worden gezien. De foundation zet zich in voor LHBTQ+’rs, mensen met een beperking, ouderen en ondersteunt projecten tegen discriminatie en racisme.